Yleinen

Ylioppilasjuhla la 5.6.2021

Kutsu ylioppilasjuhlaan

Juhlastriimiä pääset seuraamaan tästä:
Viherlaakson lukion ylioppilasjuhlan livestriimi

Hyvät tulevat ylioppilaat!

Olette lämpimästi tervetulleita Viherlaakson lukion ylioppilasjuhlaan
lauantaina 5.6. klo 10.00
Tapiolan liikuntahalliin (Urheilupuistontie 2, Espoo).

Koronatilanteesta johtuen paikan päälle saapuvat ainoastaan ylioppilas­kokelaat – eli kotiväki voi seurata juhlaa livestriimauksen kautta. Myös Viherlaakson lukion opiskelijat seuraavat juhlaa livestriimauksen kautta. Linkki juhlaan julkaistaan koulun kotisivuilla (viherlaaksonlukio.fi).

Juhlapäivänä uudet ylioppilaat saapuvat hallille porrastetusti: ryhmät 3A, 3B, 3C ja 3D saapuvat klo 9.20 ja ryhmät 3E, 3F, 3G ja 4VT21 saapuvat klo 9.30.

Juhla päättyy n. klo 11.30, minkä jälkeen ylioppilaat ryhmäkuvataan. Kuvaukseen on varattu aikaa puoli tuntia.

Kenraaliharjoitukset ylioppilaskokelaille pidetään
perjantaina 4.6. klo 14.00
Tapiolan liikuntahallissa. Nimetty lakki on otettava mukaan. Läsnäolo on välttämätön.

Liikuntahallin vieressä on maksuton pysäköintialue, ja juhlapaikalla on omatoiminaulakko.

Tervetuloa juhlimaan kevään uusia ylioppilaita!

Jussi Rekilä
Rehtori