Yleinen

Opiskeluterveydenhuollon keskittäminen 6.4.2021 alkaen

Pahenevan koronatilanteen vuoksi opiskeluterveydenhuollon terveydenhoitajia siirtyy toisiin terveydenhuollon kriittisiin tehtäviin, ja tästä syystä joudumme sulkemaan toistaiseksi oppilaitosten lähipalvelut.

• Opiskeluterveydenhuollon palvelut ovat saatavilla kaikille opiskelijoille 6.4.2021 alkaen Espoon keskuksen keskitetystä toimipisteestä (Virastopiha 2C, 3. kerros) sekä Etelä-Tapiolan lukiolta (Ahertajantie 5). Palveluita on saatavilla myös etävastaanottona.

Opiskeluterveydenhuollon keskitetty toimipiste sekä Etelä-Tapiolan lukion toimipiste palvelevat kaikkia 2. asteen opiskelijoita normaalisti opiskeluterveydenhuollon asioissa. Toimipisteisiin on  päivittäin varattavissa vastaanottoaikoja terveydenhoitajille ja heidän kauttaan lääkärille. Keskitettyihin palveluihin voi olla yhteydessä kaikissa mieltä painavissa ja opiskeluterveydenhuollon vastuulla olevissa asioissa (esim. kutsuntojen ennakkoterveystarkastukset , ehkäisyn aloitukset ja jatkoseurannat, mielen hyvinvointiin liittyvät käynnit, tartuntatautiselvitykset).

• Ajanvaraus, ohjaus ja neuvonta ma–pe klo 9–13, p. 09 8166 1234.

Sähköinen ajanvaraus terveydenhoitajalle Ajanvaraukset verkossa > Opiskeluterveydenhuollon ajanvaraus

• Jos jo olemassa olevaan ajanvaraukseesi tulee muutoksia, olemme siitä sinuun yhteydessä.
  • Opiskeluterveydenhuollon terveydenhoitajaan saa yhteyden myös TerkkariChatin kautta.