Yleislinja

Tule innostumaan!

Meillä Viherlaakson lukiossa on positiivinen ja innovatiivinen tekemisen meininki. Miltä kuulostavat esimerkiksi luonnontieteiden opiskelu kannustavassa ilmapiirissä kokeellisten töiden parissa tai mahdollisuus painottaa opinnoissa laajasti eri reaaliaineita? Viherissä voit helposti rakentaa omannäköisesi lukiopolun opiskellen reaaliaineita, vieraita kieliä tai luonnontieteitä.

Viherlaakson uusi koulurakennus otetaan käyttöön elokuussa 2021. Opiskelijat viihtyvät moderneissa, valoisissa tiloissa. Lukusaliin voi vetäytyä keskittymistä ja hiljaisuutta vaativien tehtävien pariin. Valoaulassa voi viettää aikaa kavereiden kanssa ja tavata tuttuja. Ja koulupäivän päätteeksi voi käydä vaikka kuntosalilla.

Suunnittelu
Viherissä opiskelijaa kuullaan ja voit olla mukana päättämässä kurssien suunnittelusta. Yhteinen suunnittelu motivoi opiskeluun ja innostaa yhdessä tekemiseen.

Opintomatkat
Opintomatka esimerkiksi Dubliniin, Málagaan tai hiukkasfysiikan keskukseen CERNiin on varmasti mieleenpainuva lukiomuisto. Laadukas opetus ja itseään kehittävät opettajat mahdollistavat onnistumisen opinnoissa.

Lue, millaista opiskelu oli Viherissä alumnien kertomana.

Opiskelijatarinat