Yleinen

Matemaattisten aineiden tukimuodot hybridimallin aikana

Hei kaikki opiskelijat ja huoltajat!

Matemaattisten aineiden erilaiset tukimuodot jatkuvat hybridimallin aikana. Tässä infoa erilaisista tukimuodoista:

Yleiset tukitunnit

Yleisiä tukitunteja järjestetään noin 2–3 kertaa viikossa ja ilmoitan opiskelijoille ajankohdat viikoittain. Yleisille tukitunneille on mahdollisuus osallistua koululla niillä viikoilla, kun opiskelija opiskelee lähiopetuksessa. Lisäksi kaikki opiskelijat voivat osallistua tukitunneille etänä. Yleisille tukitunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Henkilökohtaiset tukitunnit

Lähetän opiskelijoille viikoittain ajanvarausviestin, josta voi varata itselleen henkilökohtaisen tukituntiajan. Jos listalta ei löydy sopivaa aikaa, niin voit lähettää minulle viestiä ja voimme yrittää yhdessä löytää sopivan ajankohdan. Henkilökohtaisille tukitunneille ilmoittautuneille lähetän oman Teams-linkin Wilma-viestillä. Tukitunti voidaan sopia pidettäväksi myös koululla, jos opiskelija opiskelee kyseisellä viikolla lähiopetuksessa.

Samanaikaisopetus ja pienryhmäopetukset

Lähiopetusviikoilla tulen olemaan apuna toisena opettajana joissain matematiikan ryhmissä. Etäopetusviikkojen aikana tulen pitämään oppituntien aikaisia pienryhmäopetuksia. Näitä tukimuotoja tullaan toteuttamaan osalla oppitunneista. Voit vinkata minulle tai opettajallesi, jos koet tarvitsevasi tällaista tukimuotoa hybridiopetuksen aikana!

Kertauskerrat

5. jakson aikana tulen järjestämään kaikille matematiikan kursseille 1–2 kertauskertaa. Tiedotan näistä kertauskerroista suoraan kyseisten kurssien opiskelijoita.

Ystävällisin terveisin,
Mari Saarinen