Yleinen

Etäopetus jatkuu tammikuun loppuun asti

Lukiolaiset jatkavat etäopetuksessa 31.1.2021 saakka, lounaspaketteja tarjolla

Lukiossamme jatketaan etäopetuksessa 31.1.2021 saakka. Etäopetuksessa jatketaan kaikissa pääkaupunkiseudun toisen asteen oppilaitoksissa. Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä linjasi 5.1.2021 kokouksessaan voimassa olevien rajoitusten ja suositusten jatkamisesta 31.1.2021 saakka. Voimassaoloajan jatkamisella torjutaan epidemian ja uuden virusmuunnoksen leviämisen sekä sosiaali- ja terveydenhuollon ylikuormittumisen uhkaa.

Opettajat huolehtivat ohjeistusten antamisesta omien opetusryhmiensä opiskelijoille. Seuraa ohjeita Wilmasta.

Lounaspakettijakelu jatkuu

Etäopetuksessa oleville Espoon lukioiden opiskelijoille tarjotaan mahdollisuus saada kouluateriat lounaspaketteina etäopiskelujakson ajaksi.

Lounaspakettijakelusta tiedotetaan mahdollisimman pian.

Abiturienttien etäopetuksen kestoa arvioidaan uudestaan 14.1.2021

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä arvioi uudelleen 14.1.2021 abiturienttien etäopiskelun kestoa. Tästä tiedotetaan, kun linjaus on tehty.