Ylioppilasjuhla la 1.6.

Viherlaakson lukion ylioppilaita juhlitaan lauantaina 1.6.2019 Sellosalissa klo 10.30 alkaen. Juhla kestää noin kaksi tuntia. Ylioppilaiden tulee olla paikalla klo 10. Juhlan jälkeen otetaan ylioppilaiden ryhmäkuva Sellon kirjaston aulassa ja tämän jälkeen ylioppilaat tulevat Sellosalin edustalle onniteltavaksi.

Kutsut juhlaan lähetetään tulosten tultua. Ylioppilastutkintolautakunta tiedottaa toimittavansa kevään yo-tulokset keskiviikkona 15. toukokuuta.

Juhlan kenraaliharjoitus kevään ylioppilaille pidetään perjantaina 31.5. klo 12 Sellosalissa.

Vierasmäärä on rajattu kolmeen henkilöön per ylioppilas, sillä Viherlaakson lukiolla ei tällä hetkellä ole riittävän isoa juhlatilaa ylioppilasjuhlaa varten. Sellosali on juhlava, mutta katsomoon mahtuu yleisöä vain reilu 400 henkilöä. Siksi lähetämme juhlan suorana lähetyksenä Viherlaakson lukion Youtube-kanavalla.

13.5.2019