Viherblogi

Viherblogi on nyt julkaistu ja pääset seuraamaan sitä TÄSTÄ!

Viherlaakson lukio eli tuttavallisemmin Viheri on päättänyt tänä vuonna aloittaa oman blogin. Viherin aikaisempi historia erilaisissa julkaisukanavissa ja niiden päivitystahdissa on ollut vaihteleva, ja Viherblogin tavoitteena onkin olla aktiivisesti mukana koulun arjessa ja tapahtumissa ja raportoida koulun kuulumisia. Blogissa ääni annetaan niin opiskelijoille kuin koulun henkilökunnallekin, eli kirjoittajina ja kuvaajina toimivat koulun opiskelijoista koostuva toimituskunta sekä opettajat.

Mitä blogissa sitten julkaistaan? Kaikkea kouluun ja sen toimintaan liittyvää! Blogi on siellä missä tapahtuu – tapahtumissa, retkillä, käytävillä, luokkahuoneissa. Myös kurssien tuotoksia voidaan julkaista blogissa ja kursseilla voidaan tehdä töitä blogia varten.

Stay tuned!

– Katariina, Viherblogin vastuuopettaja ja äidinkielen ja ilmaisutaidon opettaja