Opiskelupaikan vastaanottaminen kesällä 2019

Jos olet antanut opintopolun hakulomakkeella sähköpostiosoitteesi, olet saanut linkin henkilökohtaiseen tuloskirjeeseen, jossa näet valintatilanteesi. Jos sinut on hyväksytty koulutukseen, saat toisen sähköpostiviestin, jossa on linkki paikan vastaanottamiseen. Oppilaitos lähettää sinulle lisäksi päätöksen opiskelijavalinnastasi ja ohjeet paikan vastaanottamisesta.

Jos sähköinen vastaanottolinkki ei ole saapunut, tarkista varmuuden vuoksi roskaposti. Voit myös vahvistaa paikkasi tuomalla päättötodistuksen kansliaan 20.6. klo 15 mennessä. Kanslia aukeaa sitten taas 1.8. Opiskelupaikka pitää vahvistaa viimeistään 27.6. Kesäkuussa koululla ei ole ohjausta. Jos paikan vastaanottamisessa on jokin ongelma, voit soittaa, ratkaisemme asian.

Toivomme, että jokainen uusi opiskelija kävisi koululla elokuun tutustumis- ja infopäivässä.

Mukavaa kesää!
Jussi Rekilä
Rehtori

Tutustumis- ja infopäivä
Viherissä tiistaina 6.8.2019
klo 10.00 ja 13.00!

Uusien ykkösten infopaketti – tutustu tähän ja saat todennäköisesti vastauksen moneen pohtimaasi kysymykseen!

Infopäivän aikana:

• Saat 1. jakson lukujärjestyksen
  • Tiedon omasta ryhmästäsi ja ryhmänohjaajastasi
  • Tietoa opintojen aloituksesta
  • Mahdollisuus kierrellä koulun tiloissa