Hae Viheriin

Tieteitä ja taiteita hyvässä hengessä!
Tule innostumaan Viheriin!

Ohjeet opiskelupaikan vastaanottamisesta kesällä 2019:

Yhteishaun tulokset julkaistaan 13.6.
Opiskelupaikka otetaan vastaan sähköisesti Opintopolussa
(katso ohje täältä)

Kesäkuussa koululla ei ole ohjausta.
Toivomme, että jokainen uusi opiskelija
kävisi koululla
elokuun tutustumis- ja infopäivässä.

Uusien ykkösten infopaketti – tutustu tähän ja saat todennäköisesti vastauksen moneen pohtimaasi kysymykseen!

Tutustumis- ja infopäivä
Viherissä tiistaina 6.8.2019 klo 10.00 tai 13.00

Infopäivässä saat:

Lukujärjestyksen
Tiedon omasta ryhmästäsi ja ryhmänohjaajastasi
Tietoa opintojen aloituksesta
Mahdollisuus kierrellä koulun tiloissa
Tavata tutoreita

Kurkkaa tästä opojen kesätervehdykseen!

Infotilaisuudet ysiläisille lukuvuonna 2019-20

15. & 21.1.2020 klo 13.30

Iltatilaisuus huoltajille ja nuorille pidetään 29.1.2020 kello 18.00.

Yleislinja ja taidelinja

Meillä Viherlaakson lukiossa on positiivinen ja uudistava tekemisen meininki. Nihtisillan avarissa tiloissa viihdytään koulupäivän päätteeksi pingistä tai biljardia pelaillen. Viherissä opiskelijaa kuullaan ja voit olla mukana päättämässä opetuksesta ja koulun arjesta. Miltä kuulostaa esimerkiksi työskennellä MAC-luokassa tai opiskella luonnontieteitä kannustavassa ilmapiirissä? Meillä on mahdollista osallistua myös muun muassa opintomatkalle Malagaan tai hiukkasfysiikan keskukseen Cerniin. Meillä voit opiskella myös hyppytunneilla opiskelijoiden omissa tiloissa. Laadukas opetus ja itseään kehittävät opettajat mahdollistavat onnistumisen opinnoissa. Viherlaakson lukiossa on laaja kurssitarjonta, jonka avulla voit helposti rakentaa omannäköisesi lukiopolun.

Taide kuuluu kaikille

Viherin taidepainotus antaa sinulle mahdollisuuden laaja-alaiseen taideaineiden opiskeluun kuvataiteessa, teatteritaiteessa, kirjoittamisessa ja musiikissa – joko yhdessä tai erikseen, haluamallasi tavalla. Kaikki opiskelijat voivat valita taidekursseja, mutta taidelinjalla opiskelet niitä vähintään kymmenen. Taidelinjalaisena olet mukana eri taiteenlajien yhteistyössä toteuttamassa näytelmäproduktiossa, joka esitetään Art Viheri -kulttuuripäivänä.

Hakemiseen liittyvät asiat selviävät linkeistä hakeminen yleislinjalle ja hakeminen taidelinjalle. Hakeminen tapahtuu opintopolku-järjestelmässä.

Tutustu koulun tiloihin, kysy naapurilta ja kaverilta heidän kokemuksistaan ja tule käymään! Näin pääset tutustumaan meihin parhaiten!

Tapaamisiin Viherissä!

Avaa ovi tulevaisuuteesi – tule opiskelemaan Viherlaakson lukioon!