Ruokalista 20.-25.5.

Maanantai:


Luomutofu-kasviscurrya (*, A, G, L, M, Veg)

Höyrytettyä tummaa riisiä (*, G, L, M, Veg)



Kalkkunabolognesea (*, G, L, M, VS)

Höyrytettyä tummaa riisiä (*, G, L, M, Veg)


Tiistai:


Punajuurikroketteja (*, G, L, M, Veg)

Ruohosipulikermaviilikastiketta (A, G, L)

Keitettyjä perunoita (*, G, L, M, Veg)



Metsäsieni-kasviskiusausta (*, A, G, L)


Keskiviikko:


Kasvis-perunapannua (*, A, G, L, Veg)



Tomaattista lohi-seitigratiinia (*, A, G, L)

Keitettyjä perunoita (*, G, L, M, Veg)


Torstai:

Kasvis-hernekeittoa (*, A, G, L, M, Veg)


Hernekeittoa (*, A, G, L, M)

Pannukakkua (A, L)

Hilloa (G, L, M, Veg)


Perjantai:

Tomaattista juusto-pastavuokaa luomupastasta (*, A, L)


Jauhelihalasagnettea (A, VS)