Opiskelutekniikkaluento ja vuosikokous 21.10. klo 17.30

Kutsu: Opiskelutekniikkaluento ja vuosikokous ma 21.10. Viherlaakson lukiossa klo 17.30 alkaen

Tervetuloa kuulemaan n. tunnin luentoa opiskelutekniikasta. Luento on tarkoitettu yläkoulun ja lukion oppilaille/opiskelijoille sekä vanhemmille. Oppilaana kuulet, kuinka parantaa opiskelutekniikkaasi. Vanhemmat saavat vinkkejä, kuinka tukea opiskelevaa nuorta. Luennoitsijana kasvatustieteiden maisteri ja erityisopettaja Anne Hällfors, joka työskentelee lukion ja TutorHousen opettajana.

Luennon jälkeen n. klo 18.30 alkaen on Kannu ry:n sääntömääräinen vuosikokous, johon kaikki vanhemmat ovat tervetulleita. Yhdistyksen hallitukseen toivotaan uusia jäseniä. Voit myös olla jo etukäteen yhteydessä Mari Österbergiin, (p. 0505716443), mari.osterberg@kolumbus.fi.

Ohjelma

klo 17.00 Kannatusyhdistyksen kahvio avoinna klo 17.30 Luento opiskelutekniikoista, erityisopettaja ja Tutorhousen opettaja Anne Hällfors klo 18.30 Kannatusyhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous

21.10.2019