Opiskeluhuolto poikkeusolojen aikana etänä ja livenä

Näin opiskeluhuolto toimii poikkeusolojen aikana – Saat palvelua etänä ja livenä

Kuraattori- ja psykologipalvelut ovat edelleen käytettävissäsi

Toivomme, että otat meihin yhteyttä, jos jokin painaa mieltäsi. Jo pelkästään huolista keskusteleminen ulkopuolisen henkilön kanssa voi auttaa.

Kaikki opiskelijat voivat edelleen käyttää opiskeluhuollon palveluita eli varata ajan puhelimitse tai wilman kautta psykologille (Sanna Kuivila, p. 043 827 3465) tai kuraattorille (vakituinen kuraattori puuttuu, konsultoiva kuraattori Otso Vapaavuori p. 0503131127 ). Tarvittaessa autamme sinut eteenpäin muiden palvelujen pariin.

Tilanne on poikkeuksellinen ja toivomme, ettet jää yksin huolinesi!

Tapaamiset järjestetään yksilötapaamisena, puhelimitse tai etäyhteydellä. Tapaamiset varataan ajanvarauksella. Noudatamme hallituksen ja THL:n ohjeistusta, jotta tapaamiset ovat turvallisia. Ethän tule sairaana tapaamisiin.

Espoon kaupungin sivistystoimi järjestää opiskeluhuollon palvelut oppilaitoksiin.

Opiskeluterveydenhuollon ohjaus, neuvonta ja ajanvaraus: 23.3. alkaen uusissa numeroissa (poikkeustilanteen ajan)

Pandemian vuoksi opiskeluterveydenhuollon toimijat siirtyvät poikkeustilanteen ajaksi toisiin tehtäviin. Jos sinulla on kysyttävää opiskeluterveydenhuollon palveluista, ota ensin yhteyttä puhelimitse:

Maanantaista perjantaihin klo 8.30−15.30

• p. 040 639 3114
  • p. 040 663 5759
  • p. 040 507 0897

Puhelimessa terveydenhoitajamme ohjaavat ja neuvovat, tarvittaessa peruvat jo varattuja aikoja ja varaavat uusia aikoja niitä tarvitseville.

Terveydenhoitajat ovat paikalla vain muutamissa oppilaitoksissa. Saat ajantasaisen tiedon näistä paikoista puhelimitse.

Ethän tule sairaana vastaanotolle.

Espoon kaupungin, Sosiaali- ja terveyspalvelut järjestävät opiskeluterveydenhuollon.

Lisätietoa:

LISÄTIETOA:

Keskusteluapua ja tukea koronavirusaikana:

Apua vanhemmalle karanteenista selviämiseen ja keskusteluun lasten kanssa:

27.3.2020