Nälkäpäivä-keräys

Viherlaakson lukiossa järjestetään jälleen Nälkäpäivä-keräys Punaisen Ristin katastrofirahaston hyväksi.

Katastrofirahaston avulla Punainen Risti voi auttaa erittäin nopeasti siellä, missä avun tarve kulloinkin on suurin. Tänä vuonna apua tarvitsevat esimerkiksi koronan kiihdyttämän nälänhädän uhrit eteläisessä Afrikassa.

Suomessa varoja käytetään vapaaehtoistoiminnan ja kriisivalmiuden ylläpitämiseen. Siten voimme auttaa heikoimmassa asemassa olevia näissä poikkeuksellisissa oloissa.

Jos haluat osallistua keräykseen:

Poikkeusolojen vuoksi Viherlaaksossa on tänä syksynä otettu käyttöön lukion oma nettilipas, joka on vaivaton ja turvallinen tapa osallistua keräykseen. Lahjoituksen voi tehdä niin Mobilepayn, verkkopankin kuin luottokortin kautta. Sähköpostia tai puhelinnumeroa ei tarvitse antaa, ellei halua saada vahvistusviestiä lahjoituksesta. Keräys on voimassa lokakuun 22.päivään asti.

Tässä vielä linkki Viherlaakson lukion Nälkäpäivä-keräyksen nettilippaaseen:  https://oma.punainenristi.fi/nalkapaiva-kerays-2020/8-9280

Nettilipas on tällä kertaa pääasiallinen keräystapa, mutta ei hätää! Lukiolle tulee myös perinteinen keräyslippaiden pienimuotoisempi kampanja toisen jakson käynnistyttyä lokakuussa, kun syksyn kirjoitukset ovat ohi ja abit ovat palanneet lähiopetukseen. Tästä tiedotetaan lisää myöhemmin. Voit lahjoittaa verkossa nettilippaaseen, käteisellä keräyslippaaseen tai vaikka molempiin!

Keräykseen osallistuminen on vapaaehtoista.

Koulun yhteyshenkilö keräysasioissa: Niklas Pietilä, niklas.pietila(at)espoo.fi

25.9.2020