Matematiikan viime kevään kurssien uusiminen

Tällä syyslukukaudella sinun on mahdollista uusia niitä matematiikan kursseja, joille osallistuit viime keväänä jaksojen 4 ja 5 aikana. Viime kevään uusi etäopetustilanne toi lisähaasteita opiskeluun, ja tämän vuoksi kaikki eivät suoriutuneet matematiikan kursseista toivomallaan tavalla. 

Viime kevään yksittäisen kurssin uusiminen tapahtuu siten, että kurssin aihepiirejä käsitellään pienryhmässä ja sovittuna ajankohtana pidetään kurssikoe. Pienryhmätapaamisia voisi olla esimerkiksi 1–3 kertaa viikossa opiskelijoiden toiveet ja aikataulut huomioiden. Pienryhmien tarkoituksena on tarjota lähiopetusta niille matematiikan kursseille, jotka viime keväänä toteutettiin osittain tai kokonaan etäopetuksena.

Seuraavassa ohjeet ilmoittautumiseen. Ilmoittaudu viimeistään tiistaina 8.9., mutta tarvittaessa voit olla yhteydessä myöhemminkin.

Ilmoittautuminen 

Voit ilmoittautua kurssien uusimiseen siten, että lähetät Mari Saariselle Wilman kautta viestin, jossa kerrot seuraavat asiat:

  1. Minkä/mitkä matematiikan kurssin/kurssit haluat uusia tämän syyslukukauden aikana? (Huomioi, että kurssien tulee olla sellaisia, joille olet osallistunut viime kevään jaksossa 4 tai 5.)
  2. Milloin haluat aloittaa kurssin/kurssien kertaamisen pienryhmissä? (Haluatko aloittaa pienryhmäopiskelun mahdollisimman pian tai esimerkiksi 2. jakson alussa?)
  3. Kuinka monta kertaa viikossa haluaisit osallistua pienryhmäopetukseen? 

Pienryhmäopetusten käynnistyminen

  1. Ilmoittautumisten perusteella muodostetaan pienryhmiä. Lähtökohtaisesti yhdessä pienryhmässä on yhden tietyn kurssin uusijoita, mutta tarvittaessa ryhmiä voidaan myös yhdistellä.
  2. Opettaja on ensi viikolla yhteydessä kaikkiin ilmoittautuneisiin, ja tällöin voidaan sopia ensimmäisten pienryhmätapaamisten ajankohdat. Abien kohdalla etäopetuksen aikana myös pienryhmätapaamiset toteutetaan etänä.

23.10.2020