Lounaspakettien jakeluaika muuttuu

Lukiolaisten lounaspakettijakelu jatkuu lukuvuoden loppuun, jakeluaika muuttuu // Distribution of lunch packages to upper secondary school students will continue until the end of the semester

Lounaspakettien noutoaika muuttuu hieman ja on jatkossa klo 13.30-14.30. // The packages will be shared on Wednesdays between 13.30 and 14.30 o´clock.

Lukiolaisten lounaspakettijakelu jatkuu lukukauden loppuun

Espoon kaupunki on tarjonnut lounaspaketteja etäopetuksessa oleville oppilaille. Lounaspakettien jakelu päättyy esioppilaille ja perusopetuksen oppilaille. Esioppilaat ja perusopetuksen oppilaat saivat viimeisen lounaspaketin 6.5.2020. Tällöin jaetussa paketissa on lounaita keskiviikolle 13.5.2020 saakka. Torstaista 14.5. alkaen esioppilaat ja peruskoulun oppilaat saavat lounaan varhaiskasvatusyksikössä tai koulussaan.

Lukiolaiset jatkavat etäopetuksessa, joten lukiolaisilla on mahdollisuus lounaspakettiin lukuvuoden loppuun saakka. Lounaspakettien noutoaika muuttuu hieman ja on jatkossa klo 13.30-14.30.

Jakelupaikat pysyvät ennallaan ja itselle sopivan paikan voi valita Wilma-lomakkeelta, jolla ilmoittaudutaan lounaspakettijakeluun. Erityisruokavalioita noudattavat, esim. gluteeniton, voivat ilmoittautua ruokailemaan koululle. Lounaspaketeissa on huomioitu kasvis- ja sekaruokavaliot. Kaikki paketit ovat laktoosittomia. Lisätietoja Espoon verkkosivuilla.

Ilmoittautuminen ke 20.5. toteuttavaan lounaspakettijakeluun on auki pe 8.5. klo 14 -13.5. klo 8 saakka. Toukokuun 20. päivä jaettava paketti on lukuvuoden viimeinen ja siinä on lounastarpeita lukuvuoden loppuun saakka. Kun ilmoittaudut ja valitset noutopaikkaa, tarkistathan jakelukoulun osoitteen, sillä osa kouluista toimii väistötiloissa.

The City of Espoo has been handing out lunch packages to pupils who study from home. The distribution of lunch packages to pupils in pre-primary and basic education will now end. These pupils got their last lunch package on 6 May 2020. The packages that were handed out on 6 May contain enough meals to last until Wednesday, 13 May 2020. Starting from Thursday, 14 May, pupils in pre-primary and basic education will be served lunch at the early childhood education unit or school they go to.

General upper secondary students will continue to study from home. They can pick up lunch packages throughout May, until the end of the school year. The packages will be shared on Wednesdays between 13.30 and 14.30 o´clock.

The pick-up locations will not change. Please select your preferred location using the same Wilma form that you use to sign up for the lunch packages. If you follow a special diet (e.g. gluten-free), please sign up to have lunch at the school. The lunch packages are available as ordinary and vegetarian versions. More information.

The registration for the lunch package distribution on 20 May will begin on Friday, 8 May at 14:00 and end on Wednesday, 13 May at 8:00. The packages to be handed out on 20 May will contain enough meals to last until 29 May.

14.5.2020