Open stage on koulumme jaksoittainen tapahtuma, jossa oppilaat saavat esitellä taitojaan! Esityksiä on aina musiikista itseilmaisuun ja eri kurssien projekteihin. Esiintymään voi siis tulla kuka vaan!

Torstaina 14.9. järjestettiin alkaneen lukuvuoden ensimmäinen Open Stage. Koulumme maskotti Valo tervehti oppilaita, House Band ja IT01 kurssi esiintyivät sekä PRO-kurssin vetäjät mainostivat tämän vuoden projektia, SF-Böönaa.

Open stage avasi taidevuoden komeasti. Nyt jäämmekin odottamaan seuraavaa Open stagea, joka on Art Viheri -päivässä perjantaina 17.11. Tuolloin on luvassa kurssitöiden esityksiä. Muusikoita ja muita esiintyjiä pääsemme näkemään kolmannessa Open stagessa joulujuhlailtana 21.12.

Teksti Sara Kauppinen

Kuvat Hanna-Liisa Aumanen